Om Frivillighed

Historien bag bloggen og de mennesker der driver den til dagligt

Det frivillige arbejde er det arbejde vi udfører uden at have en bagtanke eller ambition om at få noget igen . For det at give giver en følelse af velvære og så kan man jo egentlig diskutere om man ikke forventer at få noget når man giver. Om ikke andet en følelse af velvære og overskud. 

Vi lever i en “jeg” kultur hvor individet er i højsædet og hvor det at blive målt vejet og sat i en kasse er en del af dagligdagen. Derfor kan det for mange virke befriende at ikke blive mål og vejet, men hvor deres indsats er påskønnet uanset hvor lidt eller hvor meget de udretter. 

Det at være frivillige indebærer at man giver en del af sin tid til noget man selv anser som et godt formål om det er for at hjælpe folk i nød i et tredjeland eller ved at redde nødstedte efter en katastrofe så er det underordnet. Det vigtigste er at man gør noget. 

Her hos frivillighed2011.dk ønsker vi at hjælpe alle som har lyst til at bidrage med frivilligt arbejde. Der vil være guides, hjælpeartikler og gode råd til hvordan man får det meste af sit ophold i udlandet og det meste ud af ens hjælpearbejde.

Rig mulighed for oplevelser mens man giver igen