mz12

Hvis du arbejder i en børnehave, på en restaurant, bor i en opgang med fælles vaskeri, eller bare trænger til at have rent tøj på, så bør du overveje at investere i en industri vaskemaskine. Industrivaskemaskiner redder gang på gang, de travle ansatte, som har store bunker af vasketøj til at ligge, og industrivaskemaskinerne er også særligt velegnede i fællesvaskerierne i lejlighedskomplekser. Du kan læse mere her.

Lad os få en ting på det rene

Helt til at starte med, er det en god ide, at du lige ved, hvad en industri vaskemaskine er. Til forskel fra en normal vaskemaskine, så har en industri vaskemaskine en større kapacitet, den er mere robust og du kan få den i mange forskellige typer. Det betyder, at en industri vaskemaskine kan bruges i en restaurant, hvor der skal vaskes mange stofservietter, viskestykker og karklude op, men den kan også bruges i en vuggestue, hvor omsætningen af skiftetøj er høj. De er også meget anvendelige i et fællesvaskeri, hvis du er så heldig at bo med en masse andre mennesker i et lejlighedskompleks eller bofællesskab.

Inden du køber en industri vaskemaskine

Inden du beslutter dig for, hvilken industri vaskemaskine, som du skal købe, så er det en god ide lige at undersøge, hvor meget plads du har, og hvor den skal placeres. Du bør også lige finde ud af, hvor stort et behov du har. Er der mange, som skal deles om vaskemaskinen? Hvor store portioner af tøj regner du med at vaske af gangen? Det har noget at sige i forhold til, hvor mange industri vaskemaskiner, du skal købe, og hvor stor en kapacitet, de skal have. Hvis du er i tvivl, kan du starte med at spørge dine kolleger eller naboen til råds og bagefter gå ind på hjemmesiden og undersøge de mange forskellige modeller. Her kan du hurtig blive meget klogere.