mz12

Kender du det ikke også? Man sidder og falder lidt i staver, mens man kigger ud ad vinduet til det danske vinterhalvår. Ruden dugger lidt på grund af kulden udefra, der mødes med varmen indefra, regnen pibler ned af ruden, biler får vandpytterne i vejkanten til at kaste sig op på fodgængerne, og man sidder blot og tæller ned til sommer, hvor man endelig kan nyde tilværelsen udendørs igen. Suk. Heldigvis behøver du ikke sidde og tælle ned længe endnu. Det er nemlig lige netop på denne tid af året, at der er de absolut bedste betingelser for at rejse til Sydafrika! Så trænger du til lidt sol, varme og ikke mindst uforglemmelige oplevelser, så skal du altså slå til nu.

Din rejse til Sydafrika

På Internettet præsenteres du for et godt overblik over dine muligheder, når du bestiller din rejse til Sydafrika. Du kan vælge en rejse på 11 dage, hvor du hver dag oplever noget nyt. Du kommer både til at se den smukke kyst, du vil opleve safari i Addo Elephant Park, du vil se drypstenshulerne ved Cango Caves og strudsefarm – og meget, meget mere! Du vil følges med en gruppe, og I vil alle blive ledt af en engelsktalende guide. Du kan vælge mellem enten at overnatte på hotel eller campere i naturen. Så der er altså tale om en fantastisk mulighed for at opleve noget nyt og anderledes, mens man er i ét med naturen.

Oplev en aktiv ferie i et af verdens mest interessante lande. Sydafrika er en fantastisk sammensmeltning af forskellige kulturer, storslående natur og mangfoldigt dyreliv, der skal ses med egne øjne.