mz12

Hvis du er i gang med at studere, og du går og føler, at du godt kunne tænke dig at tage ud og prøve noget nyt og spændende, nu hvor sommerferien nærmer sig. Så skulle du prøve at finde dig et frivilligt arbejde i udlandet. Det er en oplevelse, der vil styrke dig som person, og du ville bruge din sommer på noget godt.

Brug din sommerferie på noget fornuftigt

Det ville gøre en kæmpe forskel, hvis du havde lyst til at bruge din sommerferie på at rejse til udlandet for at lave frivilligt arbejde og hjælpe diverse projekter. Det ville ikke kun styrke din karakter, men også give dig en oplevelse for livet.

frivillig

Der findes en masse forskellige projekter, du kan arbejde for, hvis du ikke selv har styr på, hvad du gerne vil lave, eller hvem du skal hjælpe. På rejsehjerte.dk kan du finde en oversigt over adskillige projekter. Det er alt sammen velgørende selskaber, hvor staten er inde for at støtte dem.

Hvis du går ind og læser om projekterne, får du samtidigt lidt information om, hvad der sker ude i verden, samt hvordan du kan hjælpe. Og du kan hjælpe på mange forskellige måder. Ikke kun med selv at arbejde, men også ved at sende penge ind for at støtte de diverse projekter. Som studerende har du nok ikke så mange penge, men selv små bidrag hjælper i længden.

Få hjælp til at håndtere dit studieliv

Hvis det ikke er frivilligt arbejde, du ønsker at lave, men stadig har et brændende ønske om at lave noget i din sommerferie, så findes der stadig hjælp at hente. På studietips.dk kan du finde en masse inspiration og hjælp til, hvad du kan fokusere på som student. Og det gælder ikke kun i din fritid.

Du kan blandt andet få hjælp til at holde hovedet koldt under din uddannelse eller hjælp til at holde styr på dit skolearbejde. Du kan også finde tips til din dagligdag uden for skolen. Det gælder for eksempel aktiviteter eller råd til hverdagen. Det er et godt lille sted, hvis du gerne vil have gratis tips.