mz12

Der er i dag rigtig mange, der ynder at rejse ud i verden og gøre en god gerning. Mange leder derfor efter den moderne form for næstekærlighed, som man kan vise samtidig med, at man selv og personligt får sig en oplevelse for livet. På den måde kan man glæde andre ligesåvel, som man kan gøre noget godt for sig selv. Det kan derfor betragtes som værende en win-win-situation.

Sørg for at have nogle gode og komfortable omgivelser i dit hjem, som indbyder til ro

Dog er det ikke bare sådan at rejse ud. Der er rigtig mange ting, som man skal sørge for at have styr på både før, under og efter rejsen. Det vigtigste er dog at opbygge en god base, således man altid har et rart hjem, som man kan vende hjem til efter en spændende men måske også om noget opslidende rejse. Man skal således have et sted, hvor man kan få fred og ro, og hvor man kan føle sig tilpas og komfortabel i sine omgivelser.

Billigt skostativ

Du skal være praktisk i den måde som du kombinerer de to liv på

Man skal således gøre sit hjem hyggeligt og personligt, men om noget også praktisk og funktionelt. Og når man rejser meget, har man ofte også meget udstyr, såsom for eksempel nogle gode vandrestøvler, der sørger for, at man kan komme tørfodet omkring uden at få ømme fødder. Derfor skal man sørge for at have sig et stort og rummeligt skab. Her kan det blandt andet være en fordel med nogle store skydedøre bag hvilke, man kan gemme nogle billige skostativer. Sådanne kan rumme alle dine sko, men du kan samtidig gemme dem væk, når du har behov for den ro, som overskuelighed og ryddelighed kan bidrage med i dit hjem.

Det gode og fornuftige udstyr er altafgørende når din rejse skal være rar

Derudover skal man sørge for at have noget godt og fornuftigt udstyr, således man giver sig selv de bedste forudsætninger for en så god rejse som overhovedet muligt. Det er derfor vigtigt med nogle gode sko, som giver ens fødder den nødvendige støtte, det tøj, der egner sig til vejret i det land, som man kommer til samt værktøjer, der kan hjælpe en med at forevige de øjeblikke, som man helst ikke vil være foruden eller risikere at glemme i fremtiden. Det være sig for eksempel et godt kamera og en notesbog.

Fysisk og psykisk træning er godt for dig

Sørg også for at have forberedt dig selv både fysisk og psykisk på de ting, som du kan komme til at møde på din rejse. Som frivillig kommer man ofte til at møde situationer, som ligger meget lang fra det, som man kender til herhjemme og derfor er det vigtigt at vide, hvordan man skal forholde sig til dem. Derudover skal man have de nødvendige vacciner, inden man drager afsted og også have diverse forebyggende præparater med sig, således man ikke risikere at blive hæmmet på din rejse blandt andet på grund af en dårlig mave, ømhed eller andre former for sygdom.

Overskrid ikke de grænser hvor du får svært ved at forholde dig til dig selv

Under rejsen skal man altid huske at mærke efter og sørge for, at man kan rumme de ting, der sker. Og det er vigtigt, at man siger fra, hvis der er nogle ting, som overskrider ens egne personlige grænser. Det handler derfor altid om at kunne mærke sig selv og vide, hvad man skal gøre hvornår, når man rejser til udlandet for at arbejde frivilligt.