mz12

Er du uddannet frisør – og er du klar på at række en hjælpende hånd ud til familier, der trænger til hjælp i udlandet? Frivillighed i udlandet er generelt meget værdsat. Hvis du kan klippe og har mod på at rejse væk for at være frivillig for en stund, er der mange mennesker, der får stor glæde af dig. 

Derudover kan du selv få lov til at opleve intensive gruppeforhold på nært hold. Opholdende kan vare fra to uger til tre måneder. Det er op til dig at vurdere, hvad der passer bedst ind i dit liv. 

Frisørsalon

Fleksible ophold

Frivilligt arbejde bliver ofte udbudt af forskellige organisationer. Alle ophold er fleksible og ikke mindst individuelle. Her kan du selv vælge, hvilket projekt der lever bedst op til dine præferencer. Hvis du er uddannet frisør, er det en oplagt mulighed for dig. 

Ikke nok med, at du hjælper andre, så får du selv meget ud af frivilligt arbejde i udlandet. Du får en spændende oplevelse samtidig med, at, du vokser som menneske. Det at kunne hjælpe andre, der virkelig har brug for det, er en stor evne at besidde. Det er noget, du vil takke dig selv for mange år frem. 

Forestil dig, hvor mange mennesker, der virkelig har brug for det, og som vil takke dig resten af dit liv. Måske lyder en klipning ikke af meget, men det er meget for andre. Især for dem der aldrig selv har haft muligheden for at gå til frisør og blive nusset om. Det giver en følelse af både velvære og behag, som mange mennesker fortjener at opleve. 

Barber

Find et job inden 

Hvis du er arbejdsløs, kan det være en god idé at finde et normalt job, du kan have, inden du rejser til udlandet og bliver frivillig. Det giver dig mulighed for at spare en god sum penge sammen inden, samtidig med at du bliver godt klædt på til afrejse. 

Her kan du tale med kunder og kollegaer om dine kommende rejse. Måske kan du påvirke andre til også at få mod til at tage af sted – hvem ved. Alt andet lige kan du dygtiggøre dig endnu mere og få inspiration til, hvordan du kan gå i krig med mange menneskers frisurer. 

Hvis du leder efter et frisørjob i København, kan du se en stor oversigt over de forskellige frisører her. Det giver dig et hurtigt overblik over, hvem du skal vælge og hvorfor. Der er rig mulighed for at sammenligne de forskellige saloner.