mz12

Er du på udkig efter den perfekte studentergave, der sidder lige i skabet? Find inspiration her til at finde en unik gave, der vil skabe glæde i lang tid.

Her er de mest populære studentergaver

Det kan være svært at finde den perfekte studentergave, som vil skabe glæde hos studenten. Det er meget de samme gaver, som alle får. Hvis du gerne vil finde noget unikt at give studenten, så kan du få en masse inspiration her https://gave-til-student.dk/

Det er sværeste at købe en gave til en ung fyr. Hvis du er på udkig efter en gave til din bror, søn eller kæreste er der hjælp at hente lige her. Der må gerne gøres lidt ekstra ud af gaven, når folk bliver student. Det sker jo kun én gang i livet, og det er 3 års hårdt arbejde, så studenten fortjener at blive forkælet.

Det kan du gøre ved at give en forlænget weekend til en storby, et par fede sneakers eller en smart trøje. Måske du vil give ham en god parfume eller en oplevelse, som han selv ikke ville gå ud og bruge penge på.

Studentergave

Den perfekte studentergave til hende

Hvis din søster, datter eller kæreste bliver student til sommer, så får du her en masse inspiration til, hvilken gave du kan give hende. Smykker er en sikker vinder, fordi det er en gave, som varer evigt. Hun vil altid kunne kigge tilbage på de smykker, hun fik i studentergave. Smykker går aldrig af mode, og det er noget, der kan gå i arv fra generation til generation.

Makeup og skønhed er blevet en stor del af de unges liv, så du kan også give en flot læbestift, en god parfume eller en lækker creme. Det kan også være en behandling – såsom en massage eller en ansigtsbehandling.

De mere traditionelle gaver, såsom Kaj Boyesen aben er også en god gave. Den passer ind i ethvert hjem og kan også gå i arv. Efter studenterhuen er kommet på, går der ikke lang tid, før hun flytter hjemmefra. En god gave kan være lækre ting til hjemmet, som der ikke er råd til på en SU, såsom stel.

Studentergave

Giv et minde for livet i studentergave

Mange unge drømmer om at rejse, og efter gymnasiet er et perfekt tidspunkt at rejse på. Det kan være en storbyferie til New York eller Dubai. Det kan også være en flybillet til Asien, hvor studenten kan backpacke i en måned eller to. Rejser giver minder for livet, livserfaring og hår på brystet. Det er det perfekte tidspunkt at rejse på. Inden studenten enten starter på universitetet eller på fuldtidsjob, og pludselig er et stort skridt mod at være voksen. Det kan også være tilskud til en rejse hvor man arbejder som frivillighed i udlandet. Det minde og den ydmyghed vil følge og forme det unge sind for evigt.

Du kan give et minde sammen med dig, for at opleve en masse sammen. Det er altid en gave, som der bliver sat meget pris på. Det kan være en oplevelse, som I har snakket om sammen. Det kan være noget helt nyt og overraskende. Et minde er en gave, der varer hele livet, og som altid vil blive husket.