mz12

Det at komme ud og være frivillig er noget, som danskerne er ved at blive større og større fans af. For mange af os kan det være en måde, hvorpå vi kan give tilbage til vores medmennesker, men samtidig opleve noget, som er spændende og interessant.

Og mange af måderne, som man kan være frivillig på i lande som Australien, Cuba eller Thailand har noget at gøre med vand. Det er nemlig steder, der er kendt for deres smukke strande og have – men hvad er det så lige, som man kan hjælpe med?

Giv igen til både små og store ved svømning

Svømning er noget, som vi alle har godt af. Det er sundt for kroppen, men det er også bare et helt andet syn på verdenen. Mange af de ting, som vi tager for givet ved naturens love føles nærmest ophævede under vand, og det er en fornemmelse, som mange godt kan lide.

Heldigvis er der rig mulighed for at være frivillig med netop dette for øje! Svømmeinstruktører og forskellige hjælpere kan nemlig være vigtige i mange af disse lande.

Det er fordi at lande, som er kendt for sandstrand og blåt vand ofte har brug for mennesker, der kan holde øje, og som kan hjælpe eksempelvis børn, som skal lære for første gang.

Frivillig_natur_dykning_rejse

Fantastisk er det, når man kan hjælpe både børn og voksne med at blive bedre til at svømme. Med det rigtige udstyr fra sider såsom Rygcrawl.dk, så bliver det let for alle at komme ind i vandkampen!

Ud at fange fisk

Det er ikke alle, som er lige rige, og selv de klareste vande kan findes i nationer, hvor der er ulighed. Her er der virkeligt mulighed for, at du som frivillig kan gøre en markant forskel og ændre på folks liv.

Fisk er noget, som mange mennesker lever af – tænk bare på mængden af fisk i megen asiatisk kost. Hvis du nu kunne hjælpe med at komme ud og fange nogle af disse med lokale mennesker, så kunne det gøre deres liv lettere.

Netop dette er en perfekt måde, hvorpå du kan få øvet evnerne til at dykke på. Måske kan du også lære endnu mere om livet i vandet, om hvordan man sejler en båd, og hvordan det er at være så tæt på naturen.

Ryd op, og gør have, strande og søer smukke igen

I dag er klimadebatten stadig rasende, og derfor har du sikkert hørt om alt det skrald, som ender på strande og i havene. Det kan vi gøre noget ved som frivillige!

Der er nemlig mange projekter, som køres verdenen over, hvor man arbejder sammen om at komme ud og samle dette skrald op. Idéen er simpel – vi skal have gjort rent, og den nemmeste måde at gøre det på er ved at stå sammen.

Frivillig_natur_dykning_rejse

Her får du et fantastisk samarbejde sammen med andre mennesker, som også gå op i en sundere planet. Samtidig får du muligheden for at gøre søer og strande smukke igen. Så er der endnu flere mennesker, som kan komme og nyde naturen i al dens pragt!