mz12

Går du og overvejer, hvad du skal gøre som det næste skridt i dit liv? Du kan ikke rigtig bestemme dig for, om du skal finde dig et arbejde eller tage på en hurtig ferie. Hvorfor så ikke prøve noget helt nyt og blive frivillig i udlandet? Det bliver garanteret en uforglemmelig rejse, der tilbyder det bedste af begge verdener.

Du oplever en masse nye ting

Det gode ved at blive frivillig i udlandet er, at du typisk selv kan vælge, hvor du vil hen. Det er rigtig nok, at man selvfølgelig bliver nødt til at finde et sted, hvor de har brug for frivillige. Men der findes faktisk en del steder, der går og leder efter arbejdere.

Det vil sige, at du selv kan vælge et land, hvor du gerne vil hen. Hvis du har gået og ventet på en mulighed for at opleve noget helt specielt, så slå til med det samme. Det kan være, at du i din fritid kan få lov til at komme ud og vandre, svømme eller noget helt tredje, der vil give dig en uforglemmelig oplevelse.

Når du har fundet det perfekte sted, så gælder det bare om at booke flyet. Det er ikke altid sikkert, at man kan få flybilletten gratis, hvis man arbejder frivilligt. Men på rejsetilbud.dk kan du finde billige afbudsrejser.

Du kan få nye venner på turen

Det skader aldrig at tage til udlandet alene og komme tilbage sammen med en masse venner. Det kan være, at du allerede har besluttet dig for at tage ned og arbejde frivilligt i udlandet med en ven eller veninde. Men hvis du tager afsted alene, kan du finde dig en masse nye venner, som du måske ellers ikke ville have mødt.

Andre gange kan det betale sig at finde en hel gruppe af mennesker, der også godt kunne tænke sig at blive frivillig i udlandet. Nogle gange kan man endda søge om at komme med på diverse adventure grupper, hvor man om dagen arbejder frivilligt med blandt andet dyr eller måske mennesker.

Det er godt at skrive på sit CV

Det er også godt at huske på, at det måske kan være en fordel at skrive frivilligt arbejde i udlandet på sin fremtidige ansøgning eller CV. Det kan godt hjælpe dig på vej på arbejdsmarkedet, eftersom det er rigtig imponerende. Og der er efterhånden mange arbejdspladser, der kigger efter sådanne referencer.

Hvis du gerne vil arbejde med blandt andet mennesker eller dyr hjemme i Danmark, kan du med god grund skrive, at du har arbejdet med netop det i udlandet. Det beviser også, at du er engageret og modig.

Det giver en god samvittighed

Det vigtigste er nok at huske på, at du vil få det virkelig godt af at arbejde frivilligt i udlandet. Det føles altid dejligt at hjælpe andre mennesker, men det vil føles endnu bedre efter at have fløjet tværs over verden for at hjælpe dem. Det samme gælder også, hvis du vil arbejde med dyr.