mz12

Der er noget helt særligt i luften, når foråret nærmer sig. Den spirende og næsten ekstatiske følelse af naturen, der vågner fra sit hi og dyrenes glæde over, at varmere og lysere tider er på vej. Men forårets ankomst betyder for mange også, at haven skal gøres forårs- og sommerklar. Det kan være et stort arbejde, og for mange kan det derfor være rart med en hjælpende hånd. Har du brug fra en hjælpende hånd til din have, kan læse her, hvordan du skaber en hyggelig havedag for dig selv og dine nærmeste.

Arranger en hyggelig have dag

Havearbejde er ikke nødvendigvis lig med hårdt og trivielt arbejde. Gør man det til en hyggelig aktivitet i det dejlige forårsvejr, kan havearbejde faktisk være rigtig skønt – især hvis man udfører det i selskab med familie eller venner.

 

Har du brug for en hjælpende hånd til haven, kan du vælge at arrangere en havedag, hvor du inviterer folk, der kunne have lyst til at hjælpe dig, på besøg. Bag en kage eller nogle boller, bryg kaffe og sæt en kande saft på køl. Så har du så småt opskriften på en dag, der faktisk kan blive rigtig hyggelig.

hund løbetid

Er du i tvivl om, hvad der skal ordnes, og hvordan I skal gribe det an, kan du klikke her og finde en lille guide til, hvordan du gør hjem og have klar til foråret.

Hvis du har hund

Har du hund, er den sikkert også lykkelig over, at foråret er på vej. For den betyder det flere timer udendørs og massere af hyggelige og sjove aktiviteter sammen med dig.

 

Også hunden kan have behov for at blive gjort forårsklar. Klip eventuelt dens negle, få lavet et sundhedstjek hos dyrlægen, giv den en fin forårsfrisurer og sørg for, at den er helt klar til årets varmere måneder og masser af udendørs aktiviteter.

 

Mange hunhunde kommer også i løbetid i forårsperioden. Som hundeejer er der et par ting, man bør være bevidst om, når hunden er i løbetid. Ved at klikke på linket kan du læse mere om løbetid for hunde og meget andet om, hvordan du bedst plejer din hund.