mz12

Har din kæreste netop slået op med dig? Det kan være rigtig hårdt at blive forladt af sin elskede, og mange har svært ved at regne ud, hvad de skal gøre for at komme igennem det. For at undgå at sidde og se sørgelige film og spise is, bør du overveje at foretage dig noget proaktivt. Det kunne for eksempel være at blive frivillig.  Du sidder jo pludselig med en masse ekstra tid, og det kan faktisk hjælpe gevaldigt på humøret at komme ud og lave noget nyt, hvor du gør en forskel for andre.

Bliv frivillig

At arbejde som frivillig

Når du arbejder som frivillig, får du ikke løn. Til gengæld får du oplevelser og sandsynligvis også en masse erfaringer, som du vil kunne bruge senere i livet. En af de mange muligheder, du kan beskæftige dig med som frivillig, er for eksempel at arbejde med udsatte børn og unge. Her får du ikke bare livsbekræftende øjeblikke, hvor du kan mærke, at du gør en forskel, men du får også masser af erfaring med mennesker.  

Plej dit CV

Fordelen ved at blive frivillig er især, at det er en ekstremt god ting at have på sit CV. 

Hvis du for eksempel skal søge kvote 2 eller ansøge om din drømmestilling, kan et tidligere/nuværende job som frivillig faktisk være noget af det, der får dig til at fremstå som en bedre og mere kvalificeret kandidat end de andre ansøgere. Desuden siger det generelt meget om en person, at man er klar til at arbejde for et godt formål uden at få noget for det.

Kærestesorger

Få nye venner

Der er en forholdsvis stor sandsynlighed for at du og din kæreste i et vist omfang deler samme omgangskreds. Hvis du gerne vil komme lidt på afstand af det hele, kan et job som frivillig være en glimrende måde at få nye venner på. Måske er du endda så heldig, at du blandt disse finder din næste kærlighed.

Du må gerne være ked af det

Som nævnt kan den bedste måde at komme sig over et knust hjerte være ved at foretage sig noget proaktivt – som for eksempel kunne være at arbejde som frivillig. Men husk også, at det er okay at være ked af det. Hvis du græder meget og gerne vil skåne dine øjne, kan du her købe blødt toiletpapir til at tørre dem med.