mz12

Kunne du også godt tænke dig at blive frivillig og gøre en forskel i verdens brændpunkter, men er du af den ene eller anden grund forhindret i at gøre det? Ofte kan forhindringer der virker store alligevel godt brydes ned. Læs derfor her om hvordan du kan realisere din drøm om at rejse ud som frivillig på trods af de forhindringer, som du måtte have. 

Børn som hjælpes

Find frem til det, som holder dig tilbage

Vil du gerne rejse ud som frivillig, men er du ikke kommet afsted endnu? Første skridt du kan tage for at gøre drømmen til virkelighed er, at finde frem til hvad det præcis er, som holder dig tilbage. Er det dit arbejde? Dit helbred? Din økonomi? Eller er det noget helt andet? 

Uanset hvad det er, som holder dig tilbage, er første skridt at finde frem til hvad det er. For hvordan skal du kunne gøre en forandring i dit liv, hvis ikke du ved hvad det er, som du gerne vil forandre?

Ved du først hvad holder dig tilbage, er næste skridt at lægge en handlingsplan for hvordan du vil komme udenom den forhindring, som du står over for.

Læg en plan – og følg den!

Når du ved hvad det er, som holder dig tilbage, er næste skridt at finde frem til hvordan du vil komme udenom denne forhindring. Hvilke praktiske ting kan du gøre for at overkomme forhindringen, og komme ud at rejse som frivillig alligevel? Uanset hvilket problem du står over for, vil du helt sikkert kunne finde en løsning hvis blot du er kreativ nok.

Har du aldrende forældre, som du er nødt til at være der for, for at kunne køre dem til de ting, som de skal? Hvorfor ikke investere i en el-scooter, så de selv kan komme omkring? Ved du ikke hvordan du skal klare dig økonomisk? Hvorfor ikke starte en hjemmeside, og tjene penge ved hjælp af reklamer og SEO-optimering

Ja, der er faktisk mange gode muligheder derude for at komme udenom det problem, som du engang måtte have. Det kan måske godt tage noget tid at finde frem til hvad du kan gøre, men der er helt sikkert noget, som kan blive gjort!

Teamwork blandt frivillige

Oplev alle glæderne ved at være frivillig

De forhindringer, som virkede så store, virker meget mindre når de er overvundet. Ja, når først man står på den anden side, er det helt sikkert alt besværet værd at have overkommet forskellige udfordringer ved at skulle rejse ud som frivillig.

Det er det værd at gå igennem noget besvær for på den anden side at kunne hjælpe mennesker, som er i nød. Det at rejse ud og hjælpe, hvor behovet er stort, sætter virkeligt tingene i perspektiv. De ting i hverdagen som virker som store udfordringer hjemme i trygge Danmark, er ingenting sammenlignet med de udfordringer som mennesker i andre dele af verden hver dag står over for.

At rejse ud og hjælpe giver en utroligt meget med hjem i bagagen. Den livserfaring og de oplevelser, som man får som frivillig, kan ikke sammenlignes med noget andet! Det er virkelig til glæde og gavn på det personlige plan at rejse ud og hjælpe andre! Overkom derfor de udfordringer du måtte stå over for, og kom hjem med erfaring, gode oplevelser og glæde ved at hjælpe andre i bagagen!