mz12

Er du helt bidt af at være frivillig og hjælpe til i verdens brændpunkter, kan du sikkert ikke vente på at skulle ud og hjælpe til. Ja, man får nemlig et kick af at hjælpe, og det giver en stor lykke at gøre en positiv forskel i andres liv.

Selvom du gør en god gerning når du tager ud og er frivillig, koster selve rejsen dig selvfølgelig noget. Du får helt klart en stor oplevelse ud af at være afsted, men det koster altså stadig penge. Kan du ikke vente med at komme afsted, er der heldigvis nogle ting du kan gøre, for hurtigt at få råd til at tage af sted igen.

Opbyg en stor opsparing

For at tage af sted og hjælpe andre, må du have en stor opsparing du kan leve af. Det koster penge at komme derhen hvor du vil være frivillig, og du skal også bruge penge på at leve der. Ofte er desuden også ekstraudgifter, som du også ska have styr på. Det kan være du har brug for en ny og bedre rygsæk, noget specielt tøj eller noget helt tredje.

For at opbygge en stor opsparing, må du tjene flere penge du kan overføre til den hver måned. Måske har du mulighed for at bede om lønforhøjelse, finde et nyt job med bedre løn eller få et ekstra job. Selv få ekstra timer om måneden kan gøre en stor forskel på opsparingskontoen!

frivillig

Læg et budget

Et andet godt tip for at komme tættere på målet, er at lægge et budget. Du kan både lægge et budget over de udgifter der er forbundet med rejsen, så du ved hvor mange penge du har brug for. Gør du det, kan du få det fulde overblik over, hvor mange penge du skal have før det er fornuftigt at rejse.

Et andet budget du også er nødt til at have styr på, er dit daglige budget. Optimerer du det så meget som muligt, kan du helt sikkert spare en masse penge i dagligdagen. Dan dig et fuldt overblik over det, du bruger dine penge på – og find ud af præcis hvor du kan sætte ind i din økonomi for at spare penge.

Måske finder du ud af at du bruger en masse, masse penge på fastfood eller byture. Overvej om du kan skære ned på det, og i stedet spare pengene op. Herunder kan du læse om et alternativ til budget og opsparing.

Budget_opsparing_penge_frivillig

Lån dig til de penge, du mangler

Har du mulighed for at tage af sted på den tur, som du ønsker dig lige nu, er det brandærgerligt hvis du ikke har alle de penge der skal til. Overvej derfor, om ikke det kunne være en idé at låne sig til resten. På Broges.dk kan du nemt låne selv små beløb.

Hvis det kun er et mindre beløb der adskiller dig fra dine drømme, er det bestemt værd at overveje om ikke det kunne være løsningen at optage et nemt og hurtigt lån.