mz12

Aldrig har det været så længe ventet og attraktivt at være sammen med andre mennesker og feste igennem! Bare at kunne stå sammen med andre, lytte til den fedeste musik, hygge, drikke et par øl, nyde livet lige nu og bare have den bedste oplevelse! Dette år bliver helt sikkert større end nogensinde! Og der bliver helt sikkert rift om billetterne.

Hippie guitar

Meld dig som frivillig

Hvis du brænder for musik, festivalstemningen og dén unikke oplevelse det er at være med på Roskilde Festival, så skal du have fat i en billet, eller skal du? Hvad med at melde dig som frivillig til festivalen? Roskilde Festival har hvert år ca. 30.000 frivillige arbejdere, og det siges at uden frivillige, ville der ingen festival være! 

Der kommer normalt 130.000 mennesker til festivalen og 30.000 er altså frivillige, der hjælper med alt fra f.eks. crowd-control og sikkerhed, konstruktion, til bararbejde, bæredygtighed, IT mm. Dvs. du kan sagtens finde et job i en genre, der interesserer dig. 

Fordele ved at være frivillig på Roskilde Festival

Der er rigtigt mange fordele ved at være frivillig på Roskilde Festival! Altså ud over at du har adgang til selve festivalen alle ugens dage. Du kan bo i et specielt område kun for de frivillige, hvor der endda er varmt vand til dit brusebad, gratis kaffe og sodavand, med Wi-Fi, massage mm. 

Det eneste du skal er at arbejde ca. 32 timer fordelt over festivalugen. Du vil også lære en hel masse samtidigt med at du arbejder. Sidst men ikke mindst vil du også lære mange af de andre frivillige at kende, og I vil helt sikkert få en fantastisk oplevelse sammen, der jo kan gentages året efter igen! Husk, at det også drejer sig om at være fornuftig, så hvis der er amoriner i luften, så husk at få købt dine billige kondomer, før du drager afsted. 

silhuet af koncert

Andre generelle fordele ved at være frivillig arbejdskraft

At være frivillig er en fantastisk måde at opleve hvordan et sted eller en event fungerer, da man får stedet eller eventet at se på et funktionsniveau. Man kan lære utroligt meget derved, og man føler sig bestemt endnu rigere rent oplevelsesmæssigt end hvis man bare havde besøgt stedet eller deltaget i et event. Der tages på ingen måde fra oplevelsen, hvis du arbejder som frivillig, tværtimod. At være frivillig giver dig et formål, øger selvtillid og du hjælper med at gøre en forskel!