mz12

Du kender det sikkert selv. Følelsen af ikke at vide, hvorfor det, du gør egentlig giver mening. Følelsen af at ligge sig i sengen om aftenen og tænke over, hvad dagens arbejde egentlig har gjort godt for. Var det virkelig alle de utallige kogende kopper kaffe samt hæsblæsende frustrationer værd? Måske du har brug for at gøre noget for at føle, at du gør en forskel? I så fald må der gøres noget.

Det meningsfyldte finder du ikke i pengepræmien

Der er mange delte meninger om, hvad det egentlig vil sige at gøre noget meningsfyldt. Er det at have et arbejde, hvor man sørger for, at der hver mandag kan sættes varme koteletter på spisebordet? Eller er det at være hjemmegående husmor og sørge for, at børnene ikke glemmer madpakken? Dette er der heldigvis delte meninger om. Hvad de derimod har tilfælles, er at det ikke tager afsæt i en selv, men derimod nogle andre, som har brug for ens hjælp. Er dette ikke belønning nok i sig selv? Man behøver vel ikke altid en pengepræmie for at vide, at det man gør er meningsfyldt? Hvad end det er en rejse eller en tur med S-toget, så er frivilligt arbejde til at finde i enhver krog og i enhver form. Hvad enten du er god til dyr, har en forkærlighed for børn eller bare er god med de grønne fingre, så er der altid en, der har brug for din hjælp. Her på siden kan du finde lige det, der passer til dig og dine interesser, men vigtigst af alt, så er det meningsfyldt.

Frivilligheds ord

En tidlig julegave

Mange vælger det frivillige arbejde fra inden de har undersøgt det nærmere, fordi de med det samme lægger en masse ekstraomkostninger oveni. Det gælder alt fra de rette arbejdsstøvler til den perfekte taske. Kender du en, der går og leger med tanken om at styrke sit CV eller få en oplevelse for livet, er det derfor ikke disse ekstraomkostninger, der må stoppe drømmen fra at blive til virkelighed. På www.pakkekalender-til-ham.dk finder du alt du overhovedet kan komme i tanke om og mere til, hvis du skal hjælpe vennen, kæresten, broren eller en helt fjerde afsted på sit eventyr. Her finder du inspiration til pakkekalenderen til ham, hvis den skal spækkes med lige det, som han står og mangler før det frivillige eventyr.