mz12

Vi vil her komme ind på, hvorfor vi mener, at det er en god ide at bruge luftgeværet, efter du har lavet frivilligt arbejde.

At arbejde kan nogle gange være lidt af en hård omgang. Det samme kan frivilligt arbejde selvfølgelig også. Derfor anbefaler vi, at når du er færdig med dit frivillige arbejde, så vælger du at bruge luftgeværet til det, du føler for. Det kan eksempelvis være, at du vælger at bruge luftgeværet til at skyde efter en skydeskive. Det lyder måske lidt pudsigt, men det at bruge luftgeværet efter arbejde kan virke beroligende for mange.

Derfor skal du bruge luftgeværet, efter du har lavet frivilligt arbejde

Vi vil her komme ind på, hvorfor vi mener, at det at bruge luftgeværet efter frivilligt arbejde er en god ide.

1: Slap af og få tankerne væk

Det at lave frivilligt arbejde kan være mange ting. Det kan være, at du arbejder med hjemløse, som gør at du får mange indtryk og alle er ikke nødvendigvis lige positive. Derfor er det en god ide, når du kommer hjem, at du kan have tankerne rettet mod noget andet. Af den grund kan det være en god ide at skyde mod en skydeskive, hvilket uden tvivl vil gøre, at du kan få tankerne rettet mod noget andet.

2: Brug tiden på venner

Det at skyde med et luftgevær er altid noget, du kan gøre med vennerne. Igen lidt ligesom punkt et vil du kunne få tankerne væk og være i en helt anden tilstand, end når du udøver frivilligt arbejde. Derfor er det smart, at du vælger at bruge luftgeværet, som er et af de våben, der kan gøre det hele meget nemmere at tænke på noget andet. Hvis du samtidig gør det med en ven eller bekendt, kan I for alvor nyde hinandens selskab og komme på andre tanker, efter I har udført frivilligt arbejde.

3: Øvelse gør mester

Lidt i tråd med punkt 1 og 2 i forhold til det her med at få tankerne og fokus rettet mod noget andet, så kan øvelse også gøre underværker. Det kan være, at du vælger at øve dig på at blive bedre til at ramme det midterste af skydeskiven, og det sker ved, at du bruger tid på at øve dig. Øvelse gør som bekendt mester, og øvelsen gør, at du får tankerne og fokus fjernet fra det frivillige arbejde, du har lavet. Det er en god måde at komme på andre tanker og lægge fokus på noget helt andet, når du vælger at øve dig på at skyde mod en sigteskive.

4: Kan virke afslappende for mange

Selvom det ikke er det mest åbenlyse og oplagte at sige, så kan det virke rigtig beroligende og skønt at skyde efter en sigteskive og på den måde komme ind i sig selv. Det er derfor en god ide at bruge lidt tid på at skyde mod en sigteskive alene eller med en ven, efter du har lavet frivilligt arbejde.